Se alt indhold om fødevarer
Se alt indhold om dyr
Se alt indhold om kontrol
Du er her:
Aflatoksiner i risikoprodukter 2020 og 2022
Pyrrolizidinalkaloider i te og krydderier 2022
Kortlægning af lektiner i bønner, linser, kikærter m.m. 2020-2021
Mykotoksiner i korn og kornprodukter 2020-2021
Nitrat i grøntsager 2021
Tropanalkaloider i kornbaserede produkter mm. 2020-2021
Pyrrolizidinalkaloider i te og krydderier 2021
Aflatoksiner i risikoprodukter 2020 og 2022
Mykotoksiner i korn og kornprodukter 2019-2020
Nitrat i grøntsager 2020
Pyrrolizidinalkaloider i te og krydderier 2020
Aflatoksiner i risikoprodukter 2019
Cyanogene glycosider i fødevarer 2019
Mykotoksiner i korn og kornprodukter 2019
Tetrahydrocannabinol og andre cannabinoider i hampefødevarer 2019
Nitrat i grøntsager 2019
Pyrrolizidin alkaloider i te og krydderier 2019
Tropanalkaloider i kornbaserede produkter mm. 2019
Aflatoksiner i risikoprodukter 2018
Mykotoksiner i korn og kornprodukter 2018
Nitrat i grøntsager 2018
Pyrrolizidin alkaloider i te 2018
Cyanogene glycosider i fødevarer 2018
Ochratoksin A og citrinin i ikke-animalske fødevarer 2018
Tropanalkaloider i kornbaserede produkter mm. 2018
Aflatoksiner i risikoprodukter 2017
Mykotoksiner i korn 2017
Nitrat i grøntsager 2017
Ochratoksin A og citrinin i ikke-animalske fødevarer 2017
Pyrrolizidin alkaloider i diverse fødevarer 2017
Tropanalkaloider i kornbaserede produkter mm. 2017
Aflatoksiner i risikoprodukter 2016
Mykotoksiner i korn 2016
Nitrat slutrapport 2016
Ochratoksin A i ikke-animalske fødevarer 2016
Lektiner i bønneretter 2015
Kainsyre i søl (palmaria palmata) 2014-15
Ochratoksin A i ikke-animalske fødevarer 2015
Aflatoksiner i risikoprodukter 2015
Mykotoksiner i korn 2015
Nitrat i bladgrøntsager 2015
Cyanogene glycosider i fødevarer 2015
Tropanalkaloider i kornbaserede produkter til spæd- og småbørn 2015
Aflatoksiner i risikoprodukter 2014
Aflatoksiner – Importrestriktionsprøver 2014
Erucasyre i rapsolie og sennep 2014
Morfin i birkes 2014
Mykotoksiner i korn 2014
Nitrat i bladgrøntsager 2014
Ochratoksin A i ikke-animalske fødevarer 2014
Patulin i æblejuice og æbleprodukter 2014
Chemical contaminants 2012-2013
Mykotoksiner i korn og kornprodukter 2012-2013
Nitrat i bladgrøntsager 2012-2013
Chemical Contaminants – Food Monitoring 2004-2011
Nitrat i bladgrøntsager 2010-2011
Ochratoksin A i tørrede skinker 2010-2011
Mykotoksiner i korn og kornprodukter 2010-2011
Lektiner i bønner 2011
Synefrin i kosttilskud og fødevarer med indhold af citrus –2010
Aflatoksiner i risikoprodukter 2009
Koffein i cafébryg 2009
Aflatoksiner i risikoprodukter 2008
Biogene aminer i fisk 2008
Aflatoksiner i risikoprodukter 2007
Deoxynivalenol i rugmel, hvedemel og havregryn 2007
Glykoalkaloider (solanin) i kartofler – kortlægning 2001-2007
Koffein i kaffe fra automater 2007
Biogene aminer i fødevarer 2005-2007
Deoxynivalenol (DON) i rug- og hvedemel 2006
Aflatoksiner i risikoprodukter 2006
Nitrat i børnemad 2006
Koffein i kaffe, te og kakaoprodukter fra det danske marked 2005-2007
Koffein i te og kakaodrikke fra det danske marked 2006-2007
Aflatoksiner i risikoprodukter 2005
Ochratoksin A i rugmel 2005
Nitrat i børnemad 2005
Aflatoksiner i risikoprodukter 2004
Ochratoksin A i rugmel 2004
Nitrat i grøntsager 2004
Ochratoksin A i rosiner 2003-2004
Ochratoksin A i rugmel 2003
Chemical Contaminants – Food Monitoring, 1998-2003, Part 1
Chemical Contaminants – Food Monitoring, 1993-1997, Part 2
Vis alle Skjul