Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

Naturlige giftstoffer i fødevarer – kontrolresultater

Resultater fra fødevareundersøgelser af naturlige giftstoffer i fødevarer.

​​2​​​0​​​22

Aflato​​​​ksine​r i risikoprodukter 2020 og 2022

Pyrrolizidinalkaloider i te og krydd​erier 2022


20​​21​

Kortlægning af​​​​ ​lektiner i bønner, linser, kikærter m.m. 2020-2021​

Mykotoksiner i korn og kornprodukter 2020-2021

Nitrat i grøntsager 2021

Tropanalkaloider i kornbaserede produkter mm. 2020-2021

Pyrrolizidinalkaloider i te og krydderier 2021

20​2​0

Aflatoks​​i​​​ner i risikoprodukter 2020 og 2022

Mykotoksiner i korn og kornprodukter 2019-2020

Nitrat i grøntsager 2020

Pyrrolizidinalkaloider i te og krydderier 2020​​

2​​​​019

Aflatoksine​r i r​​​isikoprodukter 2019

Cyanogene glycosider i fødevarer 2019

Mykotoksiner i korn og kornprodukter 2019

Tetrahydrocannabinol og andre cannabinoider i hampefødevarer 2019

Nitrat i grøntsager 2019

Pyrrolizidin alkaloider i te og krydderier 2019

Tropanalkaloider i kornbaserede produkter mm. 2019​​

20​18

Aflatoksine​​r i risikoprodukter 2018

Mykotoksiner i korn og kornprodukter 2018

Nitrat i grøntsager 2018

Pyrrolizidin alkaloider i te 2018 

Cyanogene glycosider i fødevarer 2018

Ochratoksin A og citrinin i ikke-animalske fødevarer 2018

Tropanalkaloider i kornbaserede produkter mm. 2018​​

2​017

Aflatok​​siner i risikoprodukter 2017

Mykotoksiner i korn 2017

Nitrat i grøntsager 2017

Ochratoksin A og citrinin i ikke-animalske fødevarer 2017

Pyrrolizidin alkaloider i diverse fødevarer 2017

Tropanalkaloider i kornbaserede produkter mm. 2017

20​​​16

Aflatoksiner i risikop​rodukter 2016

Mykotoksiner i korn 2016

Nitrat slutrapport 2016

Ochratoksin A i ikke-animalske fødevarer 2016

​​​20​​15

Lektiner i b​ønneretter 2015

Kainsyre i søl (palmaria palmata) 2014-15

Ochratoksin A i ikke-animalske fødevarer 2015

Aflatoksiner i risikoprodukter 2015

Mykotoksiner i korn 2015

Nitrat i bladgrøntsager 2015

Cyanogene glycosider i fødevarer 2015

Tropanalkaloider i kornbaserede produkter til spæd- og småbørn 2015

20​14

Aflatoksiner i ri​​​​sikoprodukter 2014

Aflatoksiner – Importrestriktionsprøver 2014

Erucasyre i rapsolie og sennep 2014

Morfin i birkes 2014

Mykotoksiner i korn 2014

Nitrat i bladgrøntsager 2014

Ochratoksin A i ikke-animalske fødevarer 2014

Patulin i æblejuice og æbleprodukter 20​​14​​

2012-​​2013

Chemical contaminants 20​12-2013

Mykotoksiner i korn og kornprodukter 2012-2013

Nitrat i bladgrøntsager 2012-2013

200​4-2011

Chemical Contaminants – Food Monitoring 2004-2011

2010-2​011

Nitrat i bl​adgrøntsager 2010-2011

Ochratoksin A i tørrede skinker 2010-2011

Mykotoksiner i korn og kornprodukter 2010-2011

Lektiner i bønner 2011

Synefrin i kosttilskud og fødevarer med indhold af citrus –2010

2009

Aflatoksiner i risikoprodukter 2009

Koffein i cafébryg 2009

20​08

Aflatoksin​er i risikoprodukter 2008

Biogene aminer i fisk 2008

200​7

Aflato​​ksiner i risikoprodukter 2007

Deoxynivalenol i rugmel, hvedemel og havregryn 2007

Glykoalkaloider (solanin) i kartofler – kortlægning 2001-2007

Koffein i kaffe fra automater 2007

Biogene aminer i fødevarer 2005-2007

200​6

Deoxyniv​​alenol (DON) i rug- og hvedemel 2006

Aflatoksiner i risikoprodukter 2006

Nitrat i børnemad 2006

2005-​2007

Koffein i kaffe, ​​te og kakaoprodukter fra det danske marked 2005-2007

Koffein i te og kakaodrikke fra det danske marked 2006-2007

20​05

Aflatoksin​​er i risikoprodukter 2005

Ochratoksin A i rugmel 2005

Nitrat i børnemad 2005

2​004​

Aflatoksine​​r i risikoprodukter 2004

Ochratoksin A i rugmel 2004

Nitrat i grøntsager 2004

​2003

Ochratoksin ​​A i rosiner 2003-2004

Ochratoksin A i rugmel 2003

1993-200​3

Chemica​​l Contaminants – Food Monitoring, 1998-2003, Part 1

Chemical Contaminants – Food Moni​​toring, 1993-1997, Part 2

Ændret 3. marts 2023