Se alt indhold om fødevarer
Se alt indhold om dyr
Se alt indhold om kontrol
Du er her:
Glycyrrhizinsyre i lakridsslik, -te og -is 2019-2022
Tilsætningsstoffer i fødevarer 2020
Tilsætningsstoffer i fødevarer 2019
Tilsætningsstoffer i fødevarer 2018
Tilsætningsstoffer i fødevarer 2017
Natamycin i ost og tørrede pølser Tilsætningsstoffer i syltede frugter og grøntsagerTilsætningsstoffer i specialfødevarer 2013 Tilsætningsstoffer i kager og andet bagværkFarvestoffer og sødestoffer i slik og pastiller
Aromastoffer (delprojekt IV)Farve- og sødestoffer i importeret slikFarvestoffer i pålægspølserKumarin i kanelholdige fødevarerKonserveringsstoffer i salater, saucer, dressinger m.m.Konserverings- og sødestoffer i fiskerivarerNitrit og nitrat i kødprodukterSvovldioxid i diverse fødevarerTilsætningsstoffer i kager og andet bagværk
Nitrit og nitrat overvågning i kød og fiskeprodukterFosfat i ferske og frosne fisk og fiskerivarerAntioxidanter i fedtholdige fødevarerSvovldioxid i diverse fødevarerNatamycin i ost og pølserAnnattoekstrakter i diverse fødevarerKonserverings- og sødestoffer i syltede frugter og grøntsagerFarve- og sødestoffer i slikTilsætningsstoffer i marmelade, syltetøj, gele og lignendeTilsætningsstoffer i specialfødevarer fra 3.-landeTilsætningsstoffer i "Her og nu"-varer (del II)Tilsætningsstoffer i pesto, olivenpasta, grøntsagspulp og lignende
Søde-, farve- og konserveringsstoffer i drikkevarerTilsætningsstoffer i slikprodukter, herunder sæsonvarerNitrit og nitrat overvågning i kød og kødprodukterSvovldioxid i tørrede frugter og nødderKager og andet bagværk inklusiv kageblandingerKonserveringsstoffer i dressinger og mayonnaisesalaterKonserveringsstoffer i fisk og fiskevarerTilsætningsstoffer i tomatpuré, -sauce, -pasta og -ketchup
Aromastofbekendtgørelsen, annex 1- og annex 2-stoffer (delprojekt III)
Tilsætningsstoffer i "Her og nu"-varer (del I)Intense sødestoffer i chokoladepastiller og andre dropsTilsætningsstoffer i alkoholsodavandUdvalgte tilsætningsstoffer på tværs af fødevaregrupperAromastofbekendtgørelsen, annex 1- og annex 2-stoffer (delprojekt I og II)Kontrol og overvågning af uautoriserede farvestoffer i udvalgte fødevaregrupper på det danske markedOvervågning af nitrit/nitrat i udvalgte fødevarerIntense sødestoffer og farvestoffer i is på basis af vand – sodavandsis, limonadeis og frugtis samt sorbetisKontrol af farvestoffer i udvalgt nyere slikSvovldioxid i udvalgte fødevarer
Undersøgelse af sødestoffer og farvestoffer i morgenmadsprodukter
Svovldioxid i udvalgte fødevarer, herunder sennepFarvestoffer i slik til løssalgKonserveringsstoffer og sødestoffer i forarbejdede fiskevarer især marinerede sild (del II)Nitrit/nitrat i røget fiskFarvestoffer, herunder sudan farvestoffer i krydderier, palmekerneolie og lign.Konserveringsstoffer i dressinger og mayonnaisesalaterBenzoesyre i frugter, bær og grøntsagerUautoriserede farvestoffer sudan I, II, III, IV samt para red i krydderier m.m.Sødestoffer, farvestoffer og konserveringsstoffer i ikke-alkoholholdige drikkevarer (del III)
Vis alle Skjul