Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

Eksport til Rusland, virksomheder godkendt til eksport

Virksomheder, der eksporterer fødevarer, foder og animalske biprodukter til Den Russiske Føderation, skal være godkendt af de russiske myndigheder.

Virksomheder, der eksporterer fødevarer, foder og animalske biprodukter til Den Russiske Føderation, skal være godkendt af de russiske myndigheder og være opført på en liste over virksomheder, der er godkendt til eksport. Listerne er offentliggjort på de russiske myndigheders hjemmesider.

Da de russiske myndigheder kan ændre listerne uden at informere de danske myndigheder herom, er det vigtigt, at eksportørerne selv holder sig ajour med status. Fødevarestyrelsen anbefaler derfor, at man hyppigt tjekker de russiske myndigheders hjemmeside, og at man bruger de russiske sider, der indeholder de nyeste informationer.

Danske virksomheder godkendt til eksport:
Du kan gå direkte ind til de danske sider.

Her finder du nedennævnte lister over danske virksomheder, der er godkendt til eksport til Den Russiske Føderation.

Предприятия, утвержденные на право экспорта поднадзорных грузов в Российскую Федерацию / Virksomheder godkendt til eksport af kontrolpligtige varer til Den Russiske Føderation

Som alternativ kan du vælge at gå ind på den russiske hjemmeside.

Klik dernæst på 8. punkt (pil) til venstre – der står Ввоз. Вывоз. Транзит – (Indførsel. 
Udførsel. Transit)

Du kommer videre til de danske sider ved at klikke på det danske flag. På siden, der nu kommer frem, finder du ovennævnte lister. Vær opmærksom på, at rækkefølgen kan ændres efter hyppighed af brug.
 
Grønlandske virksomheder godkendt til eksport

Предприятия, утвержденные на право экспорта поднадзорных грузов в Российскую Федерацию / Virksomheder godkendt til eksport af kontrolpligtige varer til Den Russiske Føderation.

Som alternativ kan du vælge at gå ind på den russiske hjemmeside.

Klik dernæst på 8. punkt (pil) til venstre – der står Ввоз. Вывоз. Транзит – (Indførsel. Udførsel. Transit)

Du kommer videre til de danske sider ved at klikke Greenland. På siden, der nu kommer frem, finder du ovennævnte lister. Vær opmærksom på, at rækkefølgen kan ændres efter hyppighed af brug.

Ændret 26. marts 2021