Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

Din karriere hos os

I Fødevarestyrelsen er din karriere ikke nødvendigvis fastlagt fra starten. Der er mange muligheder.

Vi ser karriere som summen af bevægelser i arbejdslivet. Hos os er der ikke fastlagte veje men mange muligheder for dig. Du kan: 

  • Udvikle dig i dybden og bredden inden for din faglighed
  • Bevæge dig inden for vores forskellige faglige forretningsområder eller udvikle dig som leder, i det omfang der er opgaver og jobmuligheder.

Vores fagspecialister

Vores fagspecialister skaber ny viden og udvikler blandt andet regler og lovgrundlag inden for fødevare- og veterinærområdet.

Vores laboratoriemedarbejdere og tilsynsførende

Vores laboratoriemedarbejdere og tilsynsførende udfører analyser eller kontrollerer og vejleder virksomheder til gavn for fødevaresikkerheden. De tilsynsførende har fokus på dyresundheden, når de udfører kontrol og vejleder besætningsejere, eller når de bidrager til at sikre ordentlige forhold for dyretransport ved eksport.

Vores kolleger i de forretningsunderstøttende enheder

Vores kollegaer støtter og bidrager til at udvikle forretningen og servicerer med it, data, økonomi, HR,  jura-bistand og andet, der får hverdagen til at fungere. 

Vores ledere

Vores ledere bygger bro mellem strategien og hverdagens opgaver. De motiverer og styrker medarbejdernes engagement i at skabe resultater, støtter et frugtbart samarbejde og den enkeltes trivsel og udvikling.

 

Gå til forside af jobsite

Ændret 20. januar 2020