Gå til navigation Gå til hovedindhold

Du er her:

Det arbejder vi for

I Fødevarestyrelsen har vi fokus på sikre fødevarer og sunde dyr i alt, hvad vi laver. Vi vil være foregangsland og arbejde aktivt for at fremme en dansk bæredygtig fødevareproduktion. Se film om Fødevarestyrelsen og læs mere om os her.


I fødevarestyrelsen skaber vi rammerne og arbejder for en bæredygtig fødevareproduktion, hvor der er fokus på sikre fødevarer og sunde dyr. Vi bidrager til at sikre, at reglerne om dyrevelfærd og fødevaresikkerhed bliver overholdt via kontrol og vejledning med hele kæden fra jord til bord.

Det er os, der står bag de officielle kostråd og de velkendte smileykontroller i blandt andet cafeer, restauranter og supermarkeder. Vi kontrollerer også landmændenes besætninger, og holder øje med dyrenes sundhed og velfærd. Alt sammen er medvirkende til, at Danmark kan bryste sig af at være et af de lande i verden med den højeste fødevaresikkerhed, dyrevelfærd og dyresundhed.

Vi er i alt ca. 1.500 medarbejdere og tæller alt fra jurister, dyrlæger, it-specialister over ernæringseksperter til tilsynspersonale, laboranter og kontoransatte fordelt over hele landet. Mindst én ting har vil alle til fælles: Vi arbejder for føden.

Læs mere om Fødevarestyrelsen

Få et overblik over Fødevarestyrelsen som organisation og vores forretningsområder

Læs mere om vores strategi

 

Gå til forside af jobsite

 

 

 

 

Ændret 12. juli 2021