Fødevarestyrelsen vil være foregangsland og arbejde aktivt for at fremme en dansk bæredygtig fødevareproduktion. Det er ikke alene godt for vores klode, men også for virksomhederne, som internationalt kan brande danske fødevarer som bæredygtige og med høj fødevaresikkerhed og dyresundhed.
Vores mission
Fødevarestyrelsen arbejder for en bæredygtig fødevareproduktion med fokus på sunde dyr og mennesker.
Vores vision
Fødevarestyrelsen skaber rammerne for en bæredygtig fødevareproduktion gennem viden,
samarbejde og innovation.
Vores fem indsatsområder
I strategien har vi udpeget fem hovedindsatsområder, der skal sikre, at vi kommer i mål:
- Bæredygtig fødevareklynge
- Innovation og agilitet
- Digital transformation
- Faglig styrelse og troværdig myndighed
- Attraktiv arbejdsplads.
Strategimaterialer
2020-2023 FVST strategi
2020-2023 FVST strategi (pixi udgave)
2020-2023 FVST strategy (english version)
2020-2023 FVST strategy pixi (english version)
2020-2023 FVST Animated film (english version)
Følg os på de sociale medier
Under #viarbejderforføden deler Fødevarestyrelsen nyheder om, hvordan vi og andre arbejder for føden og giver inspiration til, hvad forbrugerne kan gøre for at bidrage til et mere bæredygtigt samfund.

#viarbejderforføden