Gå til navigation
Gå til hovedindhold
×
Det ser ud til, at JavaScript ikke er aktiveret for din browser. Aktivér JavaScript, og prøv igen.
Om Fødevarestyrelsen
Nyheder
Presse
Job
Publikationer
Emneoversigt
English
Kontakt
Fødevarevirksomhed - autorisation og registrering
Startpakke for nye fødevarevirksomheder
Hygiejne og indretning
Egenkontrol og risikoanalyse
Økologi
Bakterier, virus og parasitter i fødevarer
Import og samhandel af fødevarer
Eksport
Mærkning og markedsføring af fødevarer
Kosttilskud
Sund mad
Fødevareberedskab
Fødevarekontaktmaterialer
Planteliste - guide til vilde spiselige planter
E-handel
Desinfektionsprodukter og pattedypningsprodukter
Kend Kemien
Se alt indhold om fødevarer
Foder
Dyr og Covid-19
Mærkning, flytning og registrering
Dyresundhed og dyresygdomme
Dyresundhedsloven
Kæledyr
Rejse med kæledyr
Heste og landbrugsdyr
Eksport
Import
Transport af dyr
Dyrevelfærd
Animalske biprodukter
Råd og udvalg
Gult kort
Lægemidler til dyr
Sundhedsrådgivning
Se alt indhold om dyr
Kontrol af fødevarevirksomheder
Betaling, rettigheder og klage
Egenkontrol
Grundlag for kontrol
Kontrol af besætninger
Kontrolkampagner
Prøveplaner
Kontrolresultater
Smiley
Kontrol af fodervirksomheder
Muslingeovervågning
Lister over autoriserede og registrerede virksomheder
Laboratorieydelser
Grænsekontrol
Kontrol af dyrlæger
Svindel med fødevarer
Kontrol af transport af levende dyr
Se alt indhold om kontrol
Portaler, databaser og indberetninger
Blanketter
Guides
Lovstof
Vejledninger
Dit erhverv
Min Side
Om Fødevarestyrelsen
Nyheder
Presse
Job
Publikationer
Emneoversigt
English
Kontakt
Fødevarer
Fødevarer
Fødevarevirksomhed - autorisation og registrering
Startpakke for nye fødevarevirksomheder
Hygiejne og indretning
Egenkontrol og risikoanalyse
Økologi
Bakterier, virus og parasitter i fødevarer
Import og samhandel af fødevarer
Eksport
Mærkning og markedsføring af fødevarer
Kosttilskud
Sund mad
Fødevareberedskab
Fødevarekontaktmaterialer
Planteliste - guide til vilde spiselige planter
E-handel
Desinfektionsprodukter og pattedypningsprodukter
Nye ingredienser
Kend Kemien
Se alt indhold om fødevarer
Dyr
Dyr
Foder
Dyr og Covid-19
Mærkning, flytning og registrering
Dyresundhed og dyresygdomme
Dyresundhedsloven
Kæledyr
Rejse med kæledyr
Heste og landbrugsdyr
Eksport
Import
Transport af dyr
Dyrevelfærd
Animalske biprodukter
Råd og udvalg
Gult kort
Lægemidler til dyr
Sundhedsrådgivning
Se alt indhold om dyr
Kontrol
Kontrol
Kontrol af fødevarevirksomheder
Betaling, rettigheder og klage
Egenkontrol
Grundlag for kontrol
Kontrol af besætninger
Kontrolkampagner
Prøveplaner
Kontrolresultater
Smiley
Kontrol af fodervirksomheder
Muslingeovervågning
Lister over autoriserede og registrerede virksomheder
Laboratorieydelser
Grænsekontrol
Kontrol af dyrlæger
Svindel med fødevarer
Kontrol af transport af levende dyr
Se alt indhold om kontrol
Selvbetjening
Selvbetjening
Portaler, databaser og indberetninger
Blanketter
Guides
Lovstof
Vejledninger
Dit erhverv
Søg
Min Side
Det ser ud til, at JavaScript ikke er aktiveret for din browser. Aktivér JavaScript, og prøv igen.
Luk
Dit erhverv - find det du søger
Luk
Detailvirksomhed
Dyrlæge
Engrosvirksomhed
Besætningsejer
Kædevirksomhed
Fodervirksomhed
Økologisk virksomhed
Landbrug og gartneri
Kosttilskudsvirksomhed
Transportør
Konsulentvirksomhed
Fiskere og dambrug
Eksportør
Muslingehøstere
Importør
Hvis du skal ...
Starte virksomhed
Ændre i sortiment
Flytte virksomhed
Lukke virksomhed
Bestille laboratorieanalyse
Kontakte Fødevarestyrelsen
Du er her:
Forside
Selvbetjening
Vejledninger
Fodervejledningen
Fodervejledningen
Fodervejledningen
Sideindhold
Emner
Foder
Landbrug
Virksomhed
Afgiftning og rensning
Definitioner og begreber
Dyrearter
Eksport og samhandel
Foder af animalsk oprindelse
Foder og fodertyper
Foderblandinger
Foderforbuddet (TSE)
Foderhygiejne
Fodermidler
Fodersikkerhed
Fodertilsætningsstoffer
Forblandinger
Forsøg
Godkendelse - tilsætningsstof
Godkendelse - virksomhed
HACCP
Handel og markedsføring
Import og samhandel
Kannibalisme forbud
Kemiske forureninger og lignende
Kontrol
Medicin i foder
Mærkning
Nye fodermidler
Pakning og emballering
Registrering - virksomhed
Salmonella m.v.
Skadedyr
Sondring mellem gråzoneprodukter
Sporbarhed
Strøelse
Tilbagetrækning/tilbagekaldelse
Tilladelse - virksomhed
Vand
Afgiftning og rensning
Diætetisk foder
Eksport og samhandel
Foder af animalsk oprindelse
Foder og fodertyper
Foder til forskellige dyrearter
Foderblandinger
Fodermidler
Fodersikkerhed
Fodertilsætningsstoffer
Forblandinger
Forbudte materialer
Forsøg
Genmodificeret foder
Import og samhandel
Kemiske forureninger og lignende
Krydsforurening og overslæb
Markedsføring
Medicin i foder
Mærkning
Ny fodermidler
Pakning og emballering
Salmonella m.v.
Sondring mellem gråzoneprodukter
Sporbarhed
Tekniske hjælpestoffer
Vand
Ansvar/fodersikkerhed
Biocider
Egenkontrol/kvalitetsstyring
Eksport og samhandel
Foder af animalsk oprindelse
Foder og fodertyper
Forblandinger og fodertilsætningsstoffer
Forbudte materialer til foder
God produktionspraksis (GMP)
HACCP
Import og samhandel
Krydsforurening
Medicin i foder
Opbevaring og håndtering
Organiske gødningsstoffer og jordforbedringsmidler (OGJ)
Produktion
Registrering og godkendelse
Rengøring
Rensning
Salmonella m.v.
Skadedyr
Sondring mellem gråzoneprodukter
Sporbarhed
Strøelse
Uønskede stoffer, svampetoksiner m.v.
Vand
Afgiftning og rensning
Dioxinovervågning
Egenkontrol/kvalitetsstyring
Eksport og samhandel
Faciliteter og udstyr
Foder af animalsk oprindelse
Foder og fodertyper
Fodersikkerhed
Forblandinger og fodertilsætningsstoffer
Forhandler
HACCP
Import og samhandel
Krydsforurening og overslæb
Kvalitetskontrol
Lagervirksomhed
Markedsføring
Medicin i foder
Mærkning
Ny virksomhed
Pakning og emballering
Producent
Prøver og analyser
Registrering, godkendelse og tilladelse
Rengøring
Salmonella m.v.
Skadedyr
Sondring mellem gråzoneprodukter
Sporbarhed
Strøelse
Tilbagekald og tilbagetrækning af foder
Tiltag mod kemiske forureninger og lignende
Transportør
Vand
Ændring i aktivitet og ophørt
Krydsforurening og overslæb
1. Indledning
2. Definition og begreber i fodervejledningen
3. Fodervirksomheders og landbrugs ansvar
30. Uønskede stoffer i foder
37. Salmonella i foder
38. Foderlægemidler
40. Foder af animalsk oprindelse
43. Samhandel med foder
44. Import af foder
48. Offentlig kontrol af importeret foder
49. Importørens egenkontrol af indført foder
50. Indførsel af animalske biprodukter til forskning eller diagnostik m.v.
57. Foderhygiejne
58. God praksis og gode arbejdsgange på landbrug
60. Beskyttelse mod forurening af foder på landbrug
66. Foderhygiejne på fodervirksomhed efter primærproduktion
67. Faciliteter og udstyr på fodervirksomheder efter primærproduktionen
68. Rengøring og renholdelse på fodervirksomheder efter primærproduktion
70. Fodervirksomheders transport af foder efter primærproduktion
71. Opbevaring af foder på fodervirksomheder efter primærproduktion
72. Produktion af foder på fodervirksomheder efter primærproduktion
73. System til registreringer – fodervirksomheder efter primærproduktion
74. System til kontrol af aktiviteter og foder i fodervirksomheder efter primærproduktion