Ved hjælp af menuen herunder kan du finde links til information om grønlandsk virksomhedsproduktion af fødevarer og vejledning til grønlandske borgere.
Vejledning til private borgere, der ønsker at medbringe eller sende fødevarer til eller fra Grønland.
Læs om reglerne, du skal følge, når du starter og driver en fødevarevirksomhed. Herunder egenkontrol, risikoanalyse og sporbarhed.
Læs om Fødevarestyrelsens kontrol af grønlandske virksomheder og se en oversigt over typer af kontrol under fødevareområdet.
Læs mere om fødevaresikkerhed og tilbagetrækning af farlige fødevarer
Visse fødevarer skal leve op til EU-reglerne for fødevareinformation, når du eksporterer fra Grønland til EU. Læs om reglerne.
Der er særlige regler for en række kemiske stoffer i grønlandske fødevarer. Læs om forureninger og tilsætningsstoffer.
Få information og vejledning om indførsel, samhandel og eksport af fødevarer.
Her kan du finde gældende retsforskrifter for Grønland, som er udarbejdet af Fødevarestyrelsen.