Økologi

Find information om økologi for fødevarevirksomheder, professionelle køkkener og akvakulturer her.

Vælg mellem information til professionelle økologiske køkkener, der serverer mad, information til alle andre økologiske fødevarevirksomheder samt de særlige regler, der gælder for økologiske akvakulturer. De tre områder har forskellig lovgivning.

Økologi for fødevarevirksomheder

For virksomheder, der f.eks. producerer, distribuerer, opbevarer, importerer eller sælger økologiske fødevarer.

Økologi for professionelle køkkener

For restauranter, institutionskøkkener, kantiner, skoler, plejehjem m.fl., der tilbereder mad.

Det Økologiske Spisemærke

Det Økologiske Spisemærke er en gratis statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder.

Økologi for forbrugere

Læs om økologi og hvad mærkerne betyder på siderne med information til forbrugere.

Økologisk akvakultur

Læs om de særlige krav, der er til økologisk akvakultur.