Det Økologiske Spisemærke er en gratis statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder.
Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer på spisestedet, der er økologiske.
Både offentlige og private spisesteder kan få Det Økologiske Spisemærke, fx institutioner, restauranter, caféer og hoteller.
Læs om fakta, baggrund og budskaber.
Læs om hvordan du nemt ansøger om at få spisemærket på dit spisested.
Hent vores faktaark og find gratis materialer, trykte og online.
Når du vælger økologi, er du med til at gøre en forskel for verdenen. Se efter det røde Ø-mærke eller EU-blomsten.
Få svar på typiske spørgsmål om økologiregnskab og opgørelse.
Fødevarestyrelsen tilbyder gratis hjælp og vejledning.
Kom til gratis online webinarer. Få viden om om spisemærket og hvordan du ansøger om det.
Læs og se videoer om hvordan andre spisesteder arbejder med økologi og spisemærket.
Læs vores nyheder om Det Økologiske Spisemærke og tilmeld dig nyhedsbrevet.