Webinar: Madspild i professionelle køkkener
Arbejder du i et professionelt køkken og vil du gerne vide mere om, hvordan du kan begynde at reducere madaffald, herunder madspild i dit køkken? Så kom med til webinar med Fødevarestyrelsen, hvor du vil blive præsenteret for forslag til målemetoder, praktiske råd til mindre madspild og regler for genanvendelse og donation af fødevarer.
Formålet med webinaret er at vejlede madprofessionelle i hvordan man kan nedbringe madaffald herunder madspild. Derudover vil webinaret være en platform for videndeling og erfaringsudveksling om nedbringelse af madaffald, herunder madspild, på tværs af køkkener og målemetoder.
Målgruppen for webinaret er madprofessionelle, køkkenpersonale og køkkenledere, der arbejder i professionelle køkkener.
Praktisk information
- Det er gratis at deltage i webinaret
- Ved tilmelding får du tilsendt et link. Deltager du fra din telefon eller tablet, fungerer det bedst, hvis du har downloadet Teams-appen før webinarets start.
- Webinaret bliver ikke optaget.
Datoer
Tirsdag d. 29. april kl.13.00-14.00
Vi glæder os til at se dig 😊