Læs om god hygiejne, når du griller, plukker tang, presser æblemost, bruger frosne bær til smoothies, laver risengrød under dynen, fermenterer eller bruger andre tilberedningsmetoder.
Hvis du vil fermentere f.eks. grøntsager eller pølser
Hvis du vil tø frossen mad op
Hvis du bruger sous vide-metoden
Råd om fermentering, sous vide, røgning, syltning, saltning, henkogning mm.
Hvis du vil spare på strømmen til køleskabet.
Hvis drikkevandet er forurenet af bakterier efter en oversvømmelse
Hvis du vil bruge færdigpakkede frosne bær til smoothies og desserter.
Skyl melonen, inden du skærer den ud
Hvis du samler eller høster muslinger og østers
Hvis du bruger krydderurter i sovs eller grønt drys på gryderetten
Hvis du laver risengrød under dynen eller i høkasse
Tips til dig, der laver grøn smoothie eller "grøn grød"
Hvis du dyrker spirer
Hvis du samler eller høster tang
Hvis du er jæger og selv parterer nedlagt vildt derhjemme
Hvis du vil presse saft af æbler
Hvis du bruger æg til desserter eller puster æg til påske
Hvis du vil rejse til lande med lavere hygiejnestandard
Hvis du har mad med på telttur eller på f.eks. festival.
Må du tage din hund med på restaurant?
Hvis du tager mad med på tur til picnic, skovtur, eller på stranden
Hvis du griller udendørs
Hvis du tager på tur med varm mad i termobeholder.
Hvor ofte bør du skifte til en ren karklud?