Kostråd til Måltider i skoler og kantiner

Kostråd til Måltider i skoler og kantiner består af tre værktøjer, som du skal bruge for at lave sund mad, der samtidig tager hensyn til klimaet: principper, råvareoversigt og vejledende portionsstørrelser.

Billedet viser de tre dele som Kostråd til Måltider består af: principper, råvareoversigt og vejledende portionsstørrelser.

Principper

Her finder I skemaer, der viser principperne for, hvordan I kan omsætte kostrådene til måltider i praksis.

Råvareoversigt

Oversigten viser, hvilke råvarer I skal vælge, når I planlægger og tilbereder sund mad, der samtidig tager hensyn til klimaet.

Portionsstørrelser

Her kan I finde vejledende mængder for portionsstørrelser.

Webinarer

Kom til gratis webinarer om Kostråd til Måltider i kantiner

Kom godt i gang med Kostråd til Måltider

Her kan du finde nye materialer med tips og gode råd til, hvordan I nemt tager de første skridt til at efterleve Kostråd til Måltider.