Husk gratis webinar 5. dec. om Kostråd til Måltider i daginstitutioner

27-11-2023

Deltag i årets sidste webinar om Kostråd til Måltider i daginstitutioner. Så får du svar på , hvordan du som madprofessionel sikrer at børnenes ernæringsmæssige behov bliver opfyldt samtidig med at menuerne har et lavere klimaaftryk.

Tilmeld dig webinaret tirsdag d. 5 dec. kl 13.30 - 14.30

Op til 70% af barnets energibehov dækkes i daginstitutionen. Det er derfor bestemt ikke ligegyldigt, hvad der er på menuen i landets daginstitutioner. Men hvilke råvarer skal man vælge, hvor meget skal man bruge af de enkelte råvarer, og hvordan kan man sammensætte dem, så børnene får dækket deres næringsbehov? Det giver webinaret dig svaret på – vi gennemgår nemlig de officielle anbefalinger ”Kostråd til Måltider i daginstitutioner” for dig.

På webinaret vil du derfor kunne høre mere om:

  • Principper for sammensætningen af ugens menu
  • Råvarer og portionsstørrelser
  • Præsentation af inspirationsmateriale 

Stine Vuholm og Karina Kyhn Andersen fra Fødevarestyrelsen giver med dette webinar et indblik i Fødevarestyrelsens anbefalinger på området og Fødevarestyrelsens understøttende værktøjer til måltidsplanlægning.

Det er gratis at deltage i webinaret, og der vil blive mulighed for at stille spørgsmål. 

Læs mere

Tilmeld dig webinaret tirsdag d. 5 dec. kl 13.30 - 14.30

Kostråd til måltider i daginstitutioner

Kontakt

Fødevarestyrelsens pressevagt, tlf.: 2284 4834, mail: presse@fvst.dk

Tilmeld dig Alt om Kost-nyhedsbrevet

Få vores nyhedsbrev direkte i din mailboks.

Så kan du holde dig opdateret om sund mad og måltider, kostråd, kostråd til professionelle køkkener, nye forskningsresultater, gratis materialer og meget andet.