Faglige nyheder om Certifikatdatabasen den 29. februar 2024

29-02-2024

Læs de seneste nyheder om Certifikatdatabasen her.

Følgende certifikat sider er blevet opdateret:

Kød og kødprodukter til Japan

22. februar 2024: Fødevarestyrelsen har udarbejdet en erklæring (La 23,0-7433), som skal vedlægges certifikatet, hvis sendingen indeholder kød fra Danish Crown i Sæby. Erklæringen er lavet, efter Fødevarestyrelsen har erfaret problemer med sendinger til Japan indeholdende kød fra Danish Crown i Sæby efter virksomhedens lukning. 

Link til Certifikatsiden for Eksport af kød og kødprodukter til Japan

Eksport af kvægembryoner til USA

22. februar 2024: Myndighederne i USA har bekræftet at der er forhandlet og godkendt et harmoniseret EU-certifikat for eksport af kvægembryoner til USA. Certifikatet udfyldes og udstedes i TRACES.

Link til certifikatsiden for Eksport af kvægembryoner til USA

Eksport af tyresæd til USA

22. februar 2024: Myndighederne i USA har bekræftet, at der er forhandlet og godkendt et harmoniseret EU-certifikat for eksport af tyresæd til USA. Certifikatet udfyldes og udstedes i TRACES.

Link til certifikatsiden for Eksport af tyresæd til USA

Eksport af sæd fra får og geder til USA

22. februar 2024: Myndighederne i USA har bekræftet, at der er forhandlet og godkendt et harmoniseret EU-certifikat for eksport af sæd fra får og geder til USA. Certifikatet udfyldes og udstedes i TRACES.

Link til Certifikatsiden for Eksport af sæd fra får og geder til USA

Eksport af ornesæd til USA

22. februar 2024: Myndighederne i USA har bekræftet, at der er forhandlet og godkendt et opdateret, harmoniseret EU-certifikat for eksport af ornesæd til USA. Certifikatet udfyldes og udstedes i TRACES.

Link til certifikatsiden for Eksport af ornesæd til USA