Faglige nyheder om certifikatdatabasen den 13. april 2023

12-04-2023

Læs de seneste nyheder om Certifikatdatabasen her.

Eksport af avlssvin til Thailand

11. april 2023: De thailandske myndigheder har godkendt certifikatet for eksport af avlsgrise til Thailand (La 23,0-6939). Det er nu muligt at anvende samlesteder til eksport af avlsgrise til Thailand.

Gå til siden for eksport af avlssvin til Thailand​.​​

Eksport af svinegelatine og/eller -kollagen til human konsum fra Danmark til tredjelande

12. april 2023: Nyt OEC-certifikat nummer OEC 19 (La 23,0-7168) til eksport af svinegelatine og/eller -kollagen til human konsum til tredjelande, som ikke stiller betingelser ud over overholdelse af EU-lovgivningen. Hvis der i Certifikatdatabasen findes et certifikat til eksport af svinegelatine og/eller -kollagen til human konsum til det pågældende land, skal dette certifikat bruges i stedet for OEC 19, jf. gældende lovgivning.

 

Gå til certifikatsiden for eksport af svinegelatine og/eller -kollagen til human konsum fra Danmark til tredjelande.


​Eksport af oksegelatine og/eller -kollagen til human konsum fra Danmark til tredjelande

12. april 2023: Nyt OEC-certifikat nummer OEC 20 (La 23,0-7173) til eksport af oksegelatine og/eller -kollagen til human konsum til tredjelande, som ikke stiller betingelser ud over overholdelse af EU-lovgivningen. Hvis der i Certifikatdatabasen findes et certifikat til eksport af oksegelatine og/eller -kollagen til human konsum til det pågældende land, skal dette certifikat bruges i stedet for OEC 20, jf. gældende lovgivning.

 

Gå til certifikatsiden for eksport af oksegelatine og/eller -kollagen til human konsum fra Danmark til tredjelande​.


Eksport af fødevareingredienser af animalsk oprindelse fra Danmark til tredjelande

12. april 2023: Nyt OEC-certifikat nummer OEC 21 (La 23,0-7207) til eksport af fødevareingredienser af animalsk oprindelse til tredjelande, som ikke stiller betingelser ud over overholdelse af EU-lovgivningen. Hvis der i Certifikatdatabasen findes et certifikat til eksport af fødevareingredienser af animalsk oprindelse til det pågældende land, skal dette certifikat bruges i stedet for OEC 21, jf. gældende lovgivning.

 

Gå til certifikatsiden for eksport af fødevareingredienser af animalsk oprindelse fra Danmark til tredjelande​.​


Eksport af fødevareingredienser af ikke-animalsk oprindelse fra Danmark til tredjelande

12. april 2023: Nyt OEC-certifikat nummer OEC 22 (La 23,0-7208) til eksport af fødevareingredienser af ikke-animalsk oprindelse til tredjelande, som ikke stiller betingelser ud over overholdelse af EU-lovgivningen. Hvis der i Certifikatdatabasen findes et certifikat til eksport af fødevareingredienser af ikke-animalsk oprindelse til det pågældende land, skal dette certifikat bruges i stedet for OEC 22, jf. gældende lovgivning.

Gå til certifikatsiden for eksport af fødevareingredienser af ikke-animalsk oprindelse fra Danmark til tredjelande.