Invitation til deltagelse i spørgeskemaundersøgelse

17-01-2023

Vil du være med til at afdække, hvordan Fødevarestyrelsen bedst kan supplere vores fysiske kontrol med målrettet og virksomhedsspecifik information om fødevarekontrollen – direkte til den enkelte virksomhed i form af en digital platform bag et log in.

Invitation til deltagelse i spørgeskemaundersøgelse

 

Vi skriver til jer, da vi har brug for jeres hjælp. Vi er i Fødevarestyrelsen i gang med at undersøge, hvordan vi bedst kan supplere vores fysiske kontrol med målrettet og virksomhedsspecifik information om fødevarekontrollen – direkte til den enkelte virksomhed i form af en digital platform bag et log in. Hensigten er at afdække, hvad et virksomhedspersonligt digitalt univers skal indeholde i forhold til databaseret videndeling i relation til fødevarekontrollen, herunder hvad der vil have mest værdi for virksomhederne.

 

Vi vil derfor være meget taknemmelige, hvis I vil bruge 5 minutter af jeres tid til at besvare et online spørgeskema, som vi har fået udarbejdet. Skemaet kan tilgås via dette link: https://surveys.enalyzer.com?pid=duk2gi3f 

 

I sidste spørgsmål i spørgeskemaet, har du desuden mulighed for at melde dig til fokusgruppe interview om samme emne. Fokusgruppeinterviewene vil foregå henholdsvis den 24. januar i København og den 26. januar i Korsør i tidsrummet 10-12:30. Frokost vil være inkluderet. 

Begge fokusgruppeinterview faciliteres af firmaet Peytz. Deltagere vil som tak for hjælpen modtage et gavekort på 500 kr. til Gavekortet.dk.

Vi søger hovedsageligt fødevarevirksomheder i form af virksomhedsejere, virksomhedsansvarlige, kvalitetsansvarlige i en virksomhed m.v., der har lyst til at deltage.

 

Yderligere oplysninger

Såfremt I gerne vil høre nærmere om projektet eller har spørgsmål, så er I også meget velkomne til at tage fat i vores kontaktperson for projektet:

Signe Klavsen
sigkl@fvst.dk
Tlf: 72 27 68 65

 

Da vi også har kontaktet brancheorganisationerne, er det muligt, at du også modtager spørgeskemaet gennem deres kanaler - du behøver selvfølgelig kun udfylde skemaet en gang.  

 

På forhånd tusind tak for hjælpen.