Kom til gratis webinar om Kostråd til Måltider i daginstitutioner

18-09-2023

Arbejder du som madprofessionel i en daginstitution? Så ved du sikkert allerede at du skal servere mad efter de officielle anbefalinger, Kostråd til Måltider i daginstitutioner. På webinaret klæder vi dig på til at tilrettelægge maden i daginstitutionen, så den både opfylder børnenes ernæringsmæssige behov, og samtidig har et lavere klimaaftryk.

Op til 70% af barnets energibehov dækkes i daginstitutionen. Det er derfor bestemt ikke ligegyldigt, hvad der er på menuen i landets daginstitutioner. Men hvilke råvarer skal man vælge, hvor meget skal man bruge af de enkelte råvarer, og hvordan kan man sammensætte dem, så børnene får dækket deres næringsbehov? Det giver webinaret dig svaret på – vi gennemgår nemlig de officielle anbefalinger ”Kostråd til Måltider i daginstitutioner” for dig.

På webinaret vil du derfor kunne høre mere om:

  • Principper for sammensætningen af ugens menu
  • Råvarer og portionsstørrelser
  • Præsentation af inspirationsmateriale 

Stine Vuholm og Karina Kyhn Andersen fra Fødevarestyrelsen giver med dette webinar et indblik i Fødevarestyrelsens anbefalinger på området og Fødevarestyrelsens understøttende værktøjer til måltidsplanlægning.

Det er gratis at deltage i webinaret, og der vil blive mulighed for at stille spørgsmål.

Tilmeld dig en dato, der passer dig

Torsdag den 12. oktober 13.30 – 14.30

Onsdag den 8. november kl. 13.30 – 14.30

Tirsdag den 5. december kl. 13.30 – 14.30

Læs mere

Kostråd til måltider i daginstitutioner

Kontakt

Fødevarestyrelsens pressevagt, tlf.: 2284 4834, mail: presse@fvst.dk

Tilmeld dig Alt om Kost-nyhedsbrevet

Få vores nyhedsbrev direkte i din mailboks.

Så kan du holde dig opdateret om sund mad og måltider, kostråd, kostråd til professionelle køkkener, nye forskningsresultater, gratis materialer og meget andet.