Spring hovednavigationen over
Logo
  • Find smiley
  • Kontakt
  • Om os
  • Nyheder
  • Presse
  • Job
  • Lovstof
  • English
menu
  • Kost og fødevarer

    Alt om mad

    • De officielle Kostråd
    • Gode køkkenvaner
    • Madspild
    • Kemi i maden
    • Mad med hjem fra rejsen
    • Læs mere

    Start og drift af fødevarevirksomhed

    • Startpakke til nye fødevarevirksomheder
    • Autorisation og registrering
    • Egenkontrol og risikoanalyse
    • Hygiejne og indretning
    • Virksomhedstyper
    • Læs mere

    Kontrol

    • Sådan foregår kontrollen
    • Typer af kontrol
    • Kontrollens virkemidler
    • Laboratorieanalyser
    • Betaling og afgifter
    • Læs mere

    Fødevaresikkerhed

    • Bakterier, virus og parasitter
    • Kemiske stoffer og toksiner
    • Emballage og udstyr
    • Fremstillingsprocesser
    • Fødevareberedskab
    • Læs mere

    Indførsel, samhandel og eksport

    • Ind- og udførsel fra EU og samhandelslande
    • Indførsel fra tredjelande
    • Eksport til tredjelande
    • Grænsekontrol
    • IUU
    • Læs mere

    Mærkning og markedsføring

    • Generelle mærkningskrav
    • Frivillig fødevareinformation
    • Nye fødevarer og fødevareingredienser (novel food)
    • Produktspecifikke mærkningsregler
    • Læs mere

    Økologi

    • Økologi for fødevarevirksomheder
    • Økologi for professionelle køkkener
    • Økologisk akvakulturbrug
    • Økologi for forbrugere
    • Økologi

    Særlige fødevarekategorier

    • Fødevarer til spæd- og småbørn
    • Fødevarer til særlige medicinske formål
    • Kosterstatninger til vægtkontrol
    • Kosttilskud
    • Læs mere

    Gå til Kost og fødevarer

  • Foder

    Start og drift af fodervirksomhed

    • Hvad er foder?
    • Virksomhedstyper
    • Registrering og godkendelse af fodervirksomhed
    • Foderlægemidler - fremstilling, håndtering m.m.
    • Læs mere

    Kontrol

    • Sådan foregår kontrollen
    • Typer af kontrol
    • Kontrolresultater
    • Laboratorieanalyser
    • Betaling og afgifter
    • Læs mere

    Fodersikkerhed

    • Foderhygiejne
    • Uønskede stoffer
    • Pesticidrester
    • Salmonella i foder
    • Læs mere

    Indførsel og eksport

    • Indførsel fra tredjelande
    • Eksport til tredjelande
    • Indførsel fra EU- og samhandelslande
    • Læs mere

    Mærkning og markedsføring

    • Mærkning og pakning
    • Fodermidler
    • Fodertilsætningsstoffer
    • Genmodificeret foder
    • Diætetisk foder
    • Læs mere

    Animalske biprodukter

    • Generelt om animalske biprodukter
    • Animalsk foder
    • Teknisk brug
    • Organiske gødningsstoffer og jordforbedringsmidler
    • Import, eksport og samhandel
    • Læs mere

    Lovstof og vejledning

    • Foder - lovstof
    • Fodervejledningen

    Til private

    • Privat indførsel af foder

    Gå til Foder

  • Dyr

    Til private

    • Alt om kæledyr
    • Heste, høns og andre hobbydyr
    • Gårdbesøg
    • Jægere og fiskere
    • Pas på dyrene i varmen
    • Læs mere

    Autorisation, godkendelse, registrering og tilladelse

    • Autorisation
    • Registrering og godkendelse
    • Tilladelse
    • Læs mere

    Kontrol

    • Sådan foregår kontrollen
    • Typer af kontrol
    • Kontrollens virkemidler
    • Laboratorieanalyser
    • Betaling og afgifter
    • Læs mere

    Dyrevelfærd

    • Landbrugsdyr og heste
    • Slagtning og aflivning
    • Udegående dyr
    • Dyrevelfærdsmærket
    • Læs mere

    Flytning af dyr

    • Flytning mellem EU-lande
    • Indførsel fra tredjelande
    • Eksport til tredjelande
    • Flytning indenfor Danmark
    • Transport
    • Læs mere

    Dyresundhed

    • Dyresygdomme
    • Smittebeskyttelse
    • Lægemidler til dyr
    • Veterinært beredskab
    • Dyresundhedsloven
    • Læs mere

    Mærkning og registrering

    • Registrering af dyrehold i CHR
    • Identifikation og registrering af dyr
    • Læs mere

    Udbetaling til minkvirksomheder og følgeerhverv

    • Den forenklede model
    • Ansøgning om erstatning efter forenklet model
    • Den skemalagte model
    • Nedlukningserstatning til følgeerhverv
    • Læs mere

    Gå til Dyr

menu
  • Om os
  • Kost og fødevarer
  • Foder
  • Dyr
  • Portaler
  • Publikationer og materialer
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2015
    • 2013
  • Prøveresultater
  • Du er her:
  • Forside
  • Publikationer og materialer
  • 2018
  • Vi har fokus på det gode måltid (webbanner)
  • Publikationer og materialer
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2015
    • 2013

Vi har fokus på det gode måltid (webbanner)

Fødevarestyrelsen2018
Kostråd Institutioner, skoler og kantiner

Webbannere, som kan bruges på internet og intranet.
4 forskellige billeder

Hent bannere

Læs mere om Kostråd til Måltider

  • Kostråd til Måltider i daginstitutioner
  • Kostråd til Måltider i skoler og kantiner
  • Kostråd til vegetariske måltider
  • De officielle Kostråd
  • Find andre materialer om Kostråd til Måltider
  • Hjælp til menuplanlægning
  • Rundt om måltidet, bl.a madspild og rammer om det gode måltid
  • Gå til forsiden af altomkost.dk

Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen tager sig af regler på veterinær- og fødevareområdet og sikrer, at reglerne bliver overholdt via vejledning og via kontrol med fødevarer, foder, landets slagterier og veterinære forhold.

Kontakt

Fødevarestyrelsen
Stationsparken 31-33
2600 Glostrup
Tlf. 72 2​​​7 69 00
CVR: 62534516
EAN
Betaling af regning

Åben:
Mandag - torsdag: 9 - 16
Fredag: 9 - 15

Følg os

  • LinkedIn
  • X
  • Facebook
  • Instagram

Genveje

  • Lovstof og vejledninger
  • Portaler og databaser
  • Publikationer og materialer
  • Prøveresultater
  • Tilmeld nyhedsbreve

Ministeriets institutioner

  • Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
  • Landbrugsstyrelsen
  • Fiskeristyrelsen
  • Kontakt Fødevarestyrelsen
  • Cookies
  • Persondatabeskyttelse
  • Tilgængelighedserklæring
  • Whistleblower