Spring hovednavigationen over
Find smiley
Kontakt
Om os
Nyheder
Presse
Job
Lovstof
English
Submit
menu
Om os
Kost og fødevarer
Alt om mad
De officielle Kostråd
Kostråd til dig
Kostråd til professionelle køkkener
Råvareoversigt
Kostråd til Måltider i daginstitutioner
Kostråd til Måltider i skoler og kantiner
Kostråd til vegetariske måltider
Hjælp til menuplanlægning
Sådan planlægger I menuen
Rundt om måltidet
Den danske institutionskost
Anbefalinger til rammer om det gode måltid
Materialer om kostråd, mad og måltider
Vil du vide mere?
Nyheder og webinarer
Gå efter mærkningen
Sikker handel på nettet
God køkkenhygiejne
Kosttilskud
Kemi i maden
Madspild i hjemmet
Mad med hjem fra rejsen
Sød Balance
Start og drift af fødevarevirksomhed
Kontrol
Fødevaresikkerhed
Indførsel, samhandel og eksport
Mærkning og markedsføring af fødevarer
Økologi
Særlige fødevarekategorier
Foder
Dyr
Portaler
Publikationer og materialer
Prøveresultater
menu
Kost og fødevarer
Alt om mad
De officielle Kostråd
Gode køkkenvaner
Madspild
Kemi i maden
Mad med hjem fra rejsen
Læs mere
Start og drift af fødevarevirksomhed
Startpakke til nye fødevarevirksomheder
Autorisation og registrering - opstart, ændring og ophør
Egenkontrol og risikoanalyse
Hygiejne og indretning
Virksomhedstyper
Læs mere
Kontrol
Sådan foregår kontrollen
Typer af kontrol
Kontrolkampagner
Laboratorieanalyser
Betaling og afgifter
Læs mere
Fødevaresikkerhed
Bakterier, virus og parasitter
Kemiske stoffer og toksiner
Emballage og udstyr
Fremstillingsprocesser
Fødevareberedskab
Læs mere
Indførsel, samhandel og eksport
Ind- og udførsel fra EU og samhandelslande
Indførsel fra tredjelande
Eksport til tredjelande
Grænsekontrol
IUU
Læs mere
Mærkning og markedsføring
Generelle mærkningskrav
Frivillig fødevareinformation
Nye fødevarer og fødevareingredienser (novel food)
Produktspecifikke mærkningsregler
Læs mere
Økologi
Økologi for fødevarevirksomheder
Økologi for professionelle køkkener
Det Økologiske Spisemærke
Økologisk akvakulturbrug
Økologi for forbrugere
Læs mere
Særlige fødevarekategorier
Fødevarer til spæd- og småbørn
Fødevarer til særlige medicinske formål
Kosterstatninger til vægtkontrol
Kosttilskud
Læs mere
Gå til Kost og fødevarer
Foder
Start og drift af fodervirksomhed
Hvad er foder?
Virksomhedstyper
Registrering og godkendelse af fodervirksomhed
Foderlægemidler - fremstilling, håndtering m.m.
Læs mere
Kontrol
Sådan foregår kontrollen
Typer af kontrol
Kontrolkampagner
Laboratorieanalyser
Betaling og afgifter
Læs mere
Fodersikkerhed
Foderhygiejne
Uønskede stoffer
Pesticidrester
Salmonella i foder
Læs mere
Indførsel og eksport
Indførsel fra tredjelande
Eksport til tredjelande
Indførsel fra EU- og samhandelslande
Læs mere
Mærkning og markedsføring
Mærkning og pakning
Fodermidler
Fodertilsætningsstoffer
Genmodificeret foder
Diætetisk foder
Læs mere
Animalske biprodukter
Generelt om animalske biprodukter
Godkendelse, registrering og drift
Animalsk foder
Import, eksport og samhandel
Læs mere
Lovstof og vejledning
Foder - lovstof
Fodervejledningen
Til private
Privat indførsel af foder
Gå til Foder
Dyr
Til private
Alt om kæledyr
Heste, høns og andre hobbydyr
Gårdbesøg
Jægere og fiskere
Pas på dyrene i varmen
Læs mere
Registrering, godkendelse, autorisation og tilladelse
Registrering og godkendelse af virksomheder og steder med dyr
Registrering og mærkning af dyr
Autorisation
Tilladelse
Læs mere
Kontrol
Sådan foregår kontrollen
Typer af kontrol
Kontrolkampagner
Laboratorieanalyser
Betaling og afgifter
Læs mere
Dyrevelfærd
Landbrugsdyr og heste
Slagtning og aflivning
Udegående dyr
Dyrevelfærdsmærket
Læs mere
Flytning af dyr
Flytning til EU-lande
Indførsel fra tredjelande
Eksport til tredjelande
Flytning indenfor Danmark
Transport
Læs mere
Dyresundhed
Dyresygdomme
Smittebeskyttelse
Lægemidler til dyr
Veterinært beredskab
Dyresundhedsloven
Læs mere
Animalske biprodukter
Generelt om animalske biprodukter
Godkendelse, registrering og drift
Gødning og jordforbedring
Samhandel, indførsel og eksport
Læs mere
Udbetaling til minkvirksomheder og følgeerhverv
Den forenklede model
Ansøgning om erstatning efter forenklet model
Den skemalagte model
Nedlukningserstatning til følgeerhverv
Læs mere
Gå til Dyr
Du er her:
Forside
Kost og fødevarer
Alt om mad
De officielle Kostråd
Kostråd til professionelle køkkener
Hjælp til menuplanlægning
Hjælp til menuplanlægning
Sådan planlægger I menuen
Find eksempler på menuplaner
#Kostrådtilmåltider
Del jeres erfaringer og få inspiration ved at bruge #Kostrådtilmåltider