Velkommen til et nyt look på Alt om Kost

22-06-2023

Vi har opdateret vores hjemmeside. Vi har bl.a. gjort det nemmere at finde kostrådene for hver aldersgruppe. Alt om Kost er stadig stedet, hvor du finder viden og kostråd om sund mad og måltider, som samtidig tager hensyn til klimaet.

Hvor meget kød anbefaler De officielle Kostråd at jeg spiser? Hvad skal jeg spise, hvis jeg er vegetar? Hvor meget fisk skal jeg servere i min kantine om ugen? Er kartofler usunde?  Det er nogle af de spørgsmål, man kan finde svar på ved at besøge Alt om kost. Dyk ned i vores forskellige universer og find lige netop den information, du søger.  

Kostråd til dig

Læs om De officielle Kostråd samt de anbefalinger til småbørn, gravide/ammende, folk over 65 år samt vegetarer og veganere. Find også Kostrådscirklen og Madpakkehånden.

Kostråd til professionelle køkkener

Læs om kostrådene til de professionelle køkkener i daginstitutioner, skoler og kantiner: 'Kostråd til Måltider'. Find også 'Den danske institutionskost'.

Vil du vide mere?

Bliv klogere på næringsstoffer i mad: fedt, protein, kulhydrat samt forskellige vitaminer og mineraler. Læs om forskellige myter om mad og test din viden om sund mad.  

Materialer om kostråd, mad og måltider

Find Fødevarestyrelsens mange forskellige plakater, pjecer, rapporter og undervisningsmaterialer om fx De officielle Kostråd, Kostråd til Måltider, sund mad og ernæring. 

Nyheder

Find nyheder fra Alt om Kost

Tilmeld dig Alt om Kost nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev i din mailboks - tilmeld dig her

Alt om kost ligger altså nu som en underside under Fødevarestyrelsen hjemmeside, der jo også henvender sig til fx fødevarevirksomheder. Men du kan dog stadig bruge adressen altomkost.dk

Vi vil gerne høre fra dig

Kontakt os, hvis du ikke kan finde det du leder efter eller der er noget, der ikke fungerer. Vi vil gerne hele tiden gøre vores hjemmeside bedre. Brug kontaktformularen her på siden.

Læs mere - og få svar

Og her til sidst lige svar, på dit spørgsmål, som vi startede med:

Hvor meget kød anbefaler De officielle Kostråd at jeg spiser?

Hvad skal jeg spise, hvis jeg er vegetar?

Hvor meget fisk skal jeg servere i min kantine om ugen?

Er kartofler usunde?

Kontakt

Fødevarestyrelsens pressevagt, tlf.: 2284 4834, mail: presse@fvst.dk

 

Skriv til os, hvis du har ris eller ros til vores nye hjemmeside, hvad angår siderne under Alt om Kost og De officielle Kostråd.

Ris og ros

Vi skal bruge din mailadresse for at kunne svare dig, hvis du sender os et spørgsmål.

Felter med (*) skal udfyldes