Den uhyggelige tid er over os! Skal du fejre Halloween derhjemme? Vi har samlet alle vores gode råd til dig om græskar, søde sager, og hvordan du undgår uønsket kemi i den Halloweenpynt, du bruger til mad og drikke.
Læs vores fem råd til dig, der vil samle svampe.
Brug Fødevarestyrelsens nye digitale kort til at finde spisesteder med Det Økologiske Spisemærke. Mærket viser, hvor meget økologi der er på menuen.
Se hvad du skal være opmærksom på, når du starter en fødevarevirksomhed.
Se Fødevarestyrelsens tre råd til, hvordan du forbereder dig på en periode uden strøm eller vand.
Hvis du er gravid eller ammer, kan det forståeligt nok være svært at finde rundt i, hvad du bør og ikke bør spise. Læs vores anbefalinger her.
Se de aktuelle regler for dig, der holder høns, få overblik over restriktionszoner, nyheder og læs mere om den aktuelle situation.
Større fødevarevirksomheder skal NIS 2-registreres. Du kan stadig nå at registrere den. Læs om kravene her.
Skal du på svampejagt? Læs vores fem råd til dig, der vil samle svampe.
Læs mere om, hvad det kræver at tage dit kæledyr med på rejsen.
Vi oplever i øjeblikket en stigning i sygdomstilfælde forårsaget af bakterien Campylobacter, som ofte findes i råt kyllingekød. Læs vores seks gode råd til, hvordan du undgår smitte.
Webshops, der sælger mad, skal give samme oplysninger om bl.a. ingredienser som fysiske butikker. Læs mere om kontrolkampagnen.
Se tilbagekaldte fødevarer, foder og produkter i kontakt med fødevarer.
Alle tilbagekaldte produkter