Kostråd til vegetariske måltider i skoler og kantiner

Kostråd til vegetariske måltider i skoler og kantiner består af tre værktøjer: principper, råvareoversigt og vejledende portionsstørrelser. I kan bruge Kostråd til vegetariske måltider i skoler og kantiner, når I ønsker at servere vegetarisk mad, der indeholder æg og mejeriprodukter.

I Kostråd til vegetariske måltider i skoler og kantiner kan I også se, hvad I skal være opmærksomme på i de forskellige måltider.

Under ’Kostråd til Måltider i skoler og kantiner’, som er til skoler og kantiner, der serverer en planterig kost med mindre kød, er brugen af de tre værktøjer nærmere beskrevet. I kan også læse mere om menuplanlægning, madspild og rammer om det gode måltid.

Kostråd til Måltider i skoler og kantiner

Læs om hvordan I bruger de tre værktøjer, når I planlægger og tilbereder mad efter Kostråd til Måltider i skoler og kantiner.

Sådan planlægger I menuen

Brug menuplanlægning til at få et overblik, komme i mål med kostrådene og til at sikre variation.

Rundt om måltidet

Her finder I bl.a. en guide til mindre madspild og Fødevarestyrelsens guide til rammer om det gode måltid.