Spørgsmål og svar om Det Økologiske Spisemærke

Få svar på en masse typiske spørgsmål om økologiregnskab og opgørelse. Det kan fx også være spørgsmål om leverandører og indkøb, kontrol og markedsføring.

Økologi-regnskab

Leverandører og indkøb fra dagligvare forretninger

Drikkevarer i økologi-regnskabet

Fisk i økologi-regnskabet

Kontrol af økologi-regnskabet

Markedsføring af Det Økologiske Spisemærke

Der er mange muligheder for at markedsføre jeres spisested med Det Økologiske Spisemærke.
Når du markedsfører Det Økologiske Spisemærke, fortæller du dine gæster, kunder, medarbejdere eller borgere, hvordan du aktivt arbejder med økologi på spisestedet. Det kan også inspirere andre til at vælge økologi, f.eks. når de handler ind og spiser hjemme.

Sondemad i økologi-regnskabet

Central administration af Det Økologiske Spisemærke

Kontakt os

Du kan kontakte Fødevarestyrelsen for hjælp og vejledning omkring Det Økologiske Spisemærke

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev direkte i din mailboks.

Så kan du holde dig opdateret om:

  • Det Økologiske Spisemærke
  • Tilbud om kurser, webinar, materialer
  • Historier fra økologiske køkkener
  • Nye tiltag
Det økologiske spisemærke

Det Økologiske Spisemærke

Det Økologiske Spisemærke kan benyttes af alle professionelle køkkener, der er registreret i smiley-ordningen, og det er gratis at være med. Ansøg her.

Blanket til Det Økologiske Spisemærke