Tilmeld din besætning eller fødevarevirksomhed til Dyrevelfærdsmærket

Tilmelding for besætningsejere, slagterier, spisesteder, detail- og engrosvirksomheder.

Tilmelding for besætningsejere

Klik på linket herunder for at tilmelde din besætning til Dyrevelfærdsmærket. Husk, at producenten skal være godkendt, og at slagteriet og mejeriet skal være tilmeldt ordningen, før kødet eller mælken kan få Dyrevelfærdsmærket.

Link til blanket på virk.dk

Tilmelding for fødevarevirksomheder

Spisesteder, detail- og engrosvirksomheder skal forud for, at de vil begynde aktiviteter under Dyrevelfærdsmærket, anmelde denne aktivitet efter reglerne i autorisationsbekendtgørelsen.

Bemærk, at fødevarevirksomheder skal være registreret eller autoriseret hos Fødevarestyrelsen, før du starter fødevareaktiviteter. Du registrerer på blanketten herunder.

Link til blanket på Fødevarestyrelsen

Her kan du se alle trin i tilmeldingsprocessen for Dyrevelfærdsmærket

  Tilmeldingsproces for slagtekyllinger- og griseproducenter. Økologiske: Fødevarestyrelsen modtager tilmeldingen, hjerterne sættes på i CHR, besætningen kan begynde at levere under mærket. Konventionelle: Fødevarestyrelsen modtager tilmeldingen, besætningen kontakter inspektionsorgan, der skal auditere besætningen, Fødevarestyrelsen orienteres af inspektionsorganet om resultatet af auditeringen, hjerterne sættes på i CHR, besætningen kan begynde at levere under mærket.

Tilmeldingsprocess for mælkeproducenter. Økologiske: Fødevarestyrelsen modtager tilmeldingen, hjerterne sættes på i CHR, besætningen kan begynde at lever under mærket. Konventionelle: Fødevarestyrelsen modtager tilmeldingen, besætningen kontakter inspektionsorgan der skal auditere besætningen, hjerterne sættes på i CHR, besætningen kan begynde at levere under mærket.

Tilmeldingsprocess for okse- og kalvekødproducenter. Økologiske eller besætninger der det seneste år har været underlagt lignende certificeringsordning fx Dansk Kalv: Fødevarestyrelsen modtager tilmeldingen, hjerterne sættes på i CHR, besætningen kan begynde at levere under mærket. Konventionelle: Fødevarestyrelsen modtager tilmeldingen, besætningen kontakter inspektionsorgan der skal auditere besætningen, Fødevarestyrelsen orienteres af inspektionsorganet om resultatet af auditeringen, hjerterne sættes på i CHR, besætningen kan begynde at levere under mærket hvis dyret har levet hele sit liv eller minimum et år under mærket

Læs hvilke kriterier der gælder for hjerte 1, 2 og 3